Αρχική/Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ &​​ Η Γλώσσα της Παρούσης Στιγμής της GESTALT_ Αυτοτελές ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ Σεμινάριο
Φόρτωση Εκδηλώσεις

 

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

με θέμα :

 

«Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ &

Η Γλώσσα της Παρούσης Στιγμής της GESTALT»

 

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

    • εξ αποστάσεως(διαδικτυακή συμμετοχή)

    • ασύγχρονη παρακολούθηση

    • δια ζώσης​​ (ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

 

Δηλώστε ​​ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ​​​​ πατώντας ΕΔΩ

 

Για μια πρώτη γνωριμία με τη μεθοδολογία

Δείτε​​ πατώντας ΕΔΩ το​​ ΔΩΡΕΑΝ​​ εισαγωγικό​​ Εκπαιδευτικό Σεμινάριο​​ «Εισαγωγή στη​​ Σωματικά Επικεντρωμένη Τεχνική της Άδειας Καρέκλας»

 

 

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

 

«Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ &

Η Γλώσσα της Παρούσης Στιγμής της​​ GESTALT»

Η Τεχνική της Άδειας Καρέκλας​​ χαίρει της ευρείας αποδοχής σχεδόν σε όλο το φάσμα των ψυχοθεραπευτικών μεθόδων διότι είναι ένα​​ κορυφαίο βιωματικό ψυχοθεραπευτικό εργαλείο​​ το οποίο:

· ​​ ​​​​ Δρα καταλυτικά, με μοναδικό και ασύγκριτο τρόπο,​​ για​​ την εξωτερίκευση του καταπιεσμένου ψυχικού υλικού & την αναπαράσταση του​​ μέσω της εναπόθεσης του​​ σε άδειες καρέκλες, μαξιλάρια ή άλλα αντικείμενα με σκοπό την επεξεργασία του.

· ​​ ​​​​ Ανασυγκροτεί & επαναενοποιεί το κατακερματισμένο ψυχικό υλικό​​ του θεραπευόμενου αφού​​ πρώτα εξωτερικευτεί και εναποτεθεί σε άδειες καρέκλες κλπ.

· ​​ ​​​​ Παρέχει, μεταξύ των άλλων, την δυνατότητα​​ εξωτερίκευσής των αυτοματοποιημένων εσωτερικών διαλόγων​​ που οδηγεί στην​​ αναγνώριση​​ των σχετικών ψυχικών συγκρούσεων (οι οποίες αποτελούν το υπόβαθρο​​ των εσωτερικών διαλόγων) και εντέλει στην επίλυση αυτών των συγκρούσεων.

· ​​ ​​​​ Εμπλουτίζει τις​​ λεκτικού, νοητικού τύπου προσεγγίσεις​​ προσφέροντας τους μία σαφή βιωματική μεθοδολογία​​ που δρα καταλυτικά στην θεραπευτική διαδικασία και​​ βοηθά τον​​ θεραπευτή να αποφεύγει το αναμάσημα των ιδίων θεμάτων στις συνεδρίες και να αναδεικνύει διεξόδους στους φαύλους κύκλους συμπεριφοράς του θεραπευόμενου.

· ​​ ​​​​ Εύκολα​​ προσαρμόζεται σε ποικίλα​​ θεραπευτικά πεδία​​ για την αντιμετώπιση πολύ μεγάλου φάσματος θεραπευτικών θεμάτων και επιπλέον.

· ​​ ​​​​ Εύκολα ενσωματώνεται​​ σε όλες της θεραπευτικές προσεγγίσεις, συμπεριλαμβανομένων της Ψυχοδυναμικής και της Γνωσιακής Συμπεριφοριστικής Ψυχοθεραπείας.

· ​​ ​​​​ Σε συνδυασμό δε με την ΓΛΩΣΣΑ ΑΥΤΟ-ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ η Τεχνική​​ της Άδειας Καρέκλας:

o ​​ ​​​​ Αποκαλύπτει​​ στον θεραπευτή​​ σε χρόνο ρεκόρ τις αντιστάσεις, τις άμυνες και τα παιχνίδια του θεραπευόμενου.

o ​​ ​​​​ Ξεδιπλώνει​​ με σαφήνεια μπροστά​​ στον θεραπευόμενο​​ τους παραπάνω αμυντικούς μηχανισμούς του με ένα τόσο βαθιά βιωματικό, συγκεκριμένο και εύγλωττο​​ τρόπο ώστε πλέον να καθιστά την συνειδητοποίηση τους όχι μόνο πολύ πιο εφικτή αλλά και εκ των έσω αναδυόμενη. Έτσι απλά και “μαγικά” !!!

o ​​ ​​​​ Αποδομεί,​​ κατά συνέπεια, τις προσφιλείς δικαιολογίες, παιχνίδια και τρόπους του θεραπευόμενου για την αποφυγή ανάληψης της ευθύνης της ζωής του.

Επιπρόσθετα της κλασικής παρουσίασης,αναδεικνύονται & αναλύονται..

​​ Σε αυτό το μονοήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο,​​ πέραν της κλασσικής παρουσίασης των βασικών παραμέτρων της τεχνικής αυτής,​​ επιπρόσθετα​​ αναδεικνύονται​​ και αναλύονται συστηματικά​​ 3 καίρια και προηγμένα προβολικά στοιχεία της​​ που καθιστούν την Τεχνική της Άδειας Καρέκλας ένα “θαυματουργό” εργαλείο στα χέρια ενός καλά εκπαιδευμένου ψυχοθεραπευτή. Η Άδεια Καρέκλα είναι κυριολεκτικά​​ ένα προβολικό αντικείμενο και επομένως η τεχνική αυτή είναι κατά βάση​​ μια ευέλικτη προβολική τεχνική εξίσου αποτελεσματική με τα γνωστά ψυχοδυναμικά προβολικά τεστ και συχνά πολύ πιο αποκαλυπτική. Μάλιστα η τεχνική της Άδειας​​ 

Καρέκλας υπερτερεί των ψυχοδυναμικών προβολικών τεστ διότι λειτουργεί βιωματικά και δεν αφήνει περιθώρια στον θεραπευόμενο να προσπεράσει τα συμπεράσματα που προκύπτουν.

Ο θεραπευτικής αντλεί συμπεράσματα από:

· ​​ ​​​​ Τα​​ χαρακτηριστικά του επιλεγόμενου προβολικού αντικειμένου​​ (μορφή, μέγεθος, υφή υλικού, χρώμα, τυχόν συμβολισμούς που ενέχει κα),

· ​​ ​​​​ Την​​ χωροταξική τοποθέτηση​​ των προβολικών αντικειμένων του θεραπευόμενου (κέντρο ή απόμερα, γωνία, κοντά στην πόρτα, εντός ή εκτός του χώρου της ομάδας κα) και,

· ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Την κατανόηση των​​ Σχεσιακών​​ Χωροταξικών Δυναμικών,​​ που αναδύονται από τα προβαλλόμενα ψυχικά μέρη του θεραπευόμενου, και που αποκαλύπτονται στον θεραπευτή από την​​ σχεσιακή​​ χωροταξική τοποθέτηση​​ των προβολικών αντικειμένων.

· ​​ ​​​​ τα ψυχοσωματικά μηνύματα της​​ Γλώσσας του Σώματος.

Επίσης, παρουσιάζεται μια καινοτόμα πρόταση για την​​ μετάβαση​​ από την​​ Τεχνική της Άδειας Καρέκλας​​ στην​​ «Τεχνική του Άδειου Αντικειμένου». Αυτή η διεύρυνση χρήσης της εν λόγω τεχνικής την εμπλουτίζει αφάνταστα και καθιστά τις παραπάνω προβολικές χρήσεις της​​ πολύ πιο αποκαλυπτικές.

 

Αναλυτική​​ περιγραφή Περιεχομένων

 

1η​​ Ενότητα  ​​ ​​​​ 

Ανασκόπηση των βασικών θεωρητικών & μεθοδολογικών αρχών

της Θεραπείας Gestalt

 

Η 1η​​ ενότητα του σεμιναρίου αποτελείται από μια ανασκόπηση των παρακάτω βασικών θεωρητικών​​ εννοιών και της πρακτικής τους εφαρμογής στα πλαίσια της ατομικής και ομαδικής θεραπείας Gestalt.​​ Η ανασκόπηση εστιάζεται​​ κυρίως στις έννοιες που είναι θεμελιώδης για την κατανόηση της Σωματικά Επικεντρωμένης Θεραπείας Gestalt. Προκειμένου ο χρόνος του σεμιναρίου να αξιοποιηθεί για πρακτική εκπαίδευση σε τεχνικές και την μεθοδολογία οι συμμετέχοντες​​ καλούνται να μελετήσουν​​ εκ των προτέρων​​ το εκπαιδευτικό υλικό που τους δίνεται με την εγγραφή τους.​​ 

Πιο αναλυτικά τα περιεχόμενα της 1ης​​ Ενότητας είναι:

 

 • Επισκόπηση των βασικών Θεωρητικών Αρχών της Θεραπείας Gestalt:​​ 

  • Ψυχολογία Gestalt, το φόντο και η αναδυόμενη μορφή,

  • Το Όλον, ο ορισμός του Gestalt,

  • Δόμηση του ψυχισμού σε πυρήνα & περιφέρεια και η εύρυθμη συντονισμένη λειτουργία τους,​​ 

  • Εσωτερικές​​ συγκρούσεις και​​ ψυχικό σχίσμα ανάμεσα σε πυρήνα & περιφέρεια​​ με αποτέλεσμα τον κατακερματισμό του ψυχικού υλικού, τις​​ ψυχολογικές Πολικότητες​​ και τους ατέρμονες εσωτερικούς διάλογους.

 • Η Ζωτική Δύναμη του ατόμου, το Εσωτερικό Παιδί και το εγγενές αστείρευτο​​ και αδάμαστο Εσωτερικό μας Δυναμικό ως η βάση​​ 

  • της​​ ανυπέρβλητης Προσωπικής μας Δύναμης​​ και​​ 

  • του​​ Εσωτερικού Σοφού Θεραπευτή/ Παρατηρητή μέσα μας.

 • Άσκηση «Εγώ, Τώρα Θέλω» για την βιωματική κατανόηση του ψυχικού σχίσματος και του​​ άρρηκτου δεσμού​​ μεταξύ της Προσωπικής Δύναμης και του χωροχρονικού πεδίου “Εδώ-και-Τώρα” στα πλαίσια του οποίου είναι εφικτή η βίωσης της.

 • Η​​ δύναμη και η αμεσότητα​​ που έχει η σωματικά/ σπλαχνικά βιωμένη εμπειρία με τη συνειδητότητα, εστιασμένη στο​​ Σωματικά Επικεντρωμένο​​ “Εδώ-και-Τώρα”, και τρόποι που χρησιμοποιούμε για να​​ αποφεύγουμε τη δύναμή μας​​ μειώνοντας το επίπεδο της φόρτισής μας & της συνειδητότητάς μας με αποτέλεσμα να καταπίπτουμε σε παθητικότητα και σε μεγέθυνση των εσωτερικών συγκρούσεων.

 • Η Αρχή περί​​ Αυτό-Ρύθμισης του Οργανισμού​​ και της αυτό-κατευθυνόμενης θεραπείας του βασίζεται στην δράση του Εσωτερικού Σοφού Θεραπευτή/ Παρατηρητή μέσα μας και αποτελεί το πλαίσιο κατανόησης των παρακάτω 2 θεμελιωδών μεθοδολογικών παραμέτρων της Σωματικά Επικεντρωμένης Θεραπείας​​ Gestalt:

 

  • Η “Process​​ Oriented​​ μεθοδολογία” επικεντρώνεται στην «Ροή των φαινομένων και συμβάντων της θεραπευτικής Διεργασίας», Είναι βασισμένη στη​​ φιλοσοφία της Φαινομενολογίας,​​ στην αναδυόμενη μορφή, στην επίγνωση του Εδώ-και-Τώρα και στην​​ αυτό-κατευθυνόμενη αυτό-θεραπευτική δυνατότητα του θεραπευόμενου. ​​ 

  • Η “Θεωρία του Παράδοξου των Αλλαγών στη Ψυχοθεραπεία”.

 • Η Αυτοπραγμάτωση της Αλλαγής: Η πραγματική Αλλαγή του ατόμου​​ κατά την Θεραπεία Gestalt μπορεί να συμβεί μόνο όταν προέρχεται από​​ αυθεντική ανάγκη προς Αλλαγή​​ και ο θεραπευόμενος αυτενεργεί αυτό-κατευθύνοντας την διαδικασία επίτευξης της.​​ Πρακτικά αυτή η αυθεντική ανάγκη αποτελεί την βάση για τους 2 κύριους τρόπους που αυτοπραγματώνεται η Αλλαγή:

  • Η έννοια του αυτό-κατευθυνόμενου​​ Πειραματισμού​​ και οι διαφορές του από​​ CBT​​ και άλλες προσεγγίσεις.

  • Η “Θεωρία του Παράδοξου των Αλλαγών στη Ψυχοθεραπεία” που ήδη προαναφέρθηκε

 • Συζήτηση

 

 

2η​​ Ενότητα  ​​ ​​​​ 

 

Η Γλώσσα της Αυτο-Ευθύνης και της Αυτονομίας στη Gestalt

 

Η 2η​​ ενότητα του σεμιναρίου​​ εστιάζεται στην σε βάθος παρουσίαση της «Γλώσσα της Αυτο-Ευθύνης και της Αυτονομίας στη Gestalt» και στην λεπτομερή ανάλυση δεκάδων περιπτώσεων. Δίνεται έμφαση στην πρακτική εκπαίδευση και στην κλινική τους εφαρμογή στα πλαίσια της ατομικής και ομαδικής θεραπείας Gestalt.

Πιο αναλυτικά τα περιεχόμενα της 2ης​​ Ενότητας είναι:

 

 • Η αντιδιαστολή ανάμεσα στην​​ παθητικότητα και την αποστασιοποίηση του​​ Κάπου-και-Κάποτε” και ανάμεσα στην δύναμη και αμεσότητα του “Εδώ-και-Τώρα”.

 • Η Γλώσσα της Ασάφειας, της Γενικολογίας, της Αποφυγής και της Μη-Ευθύνης​​ ως το τελικό αποτέλεσμα που προκύπτει από τις ατέρμονες εσωτερικές συγκρούσεις και το ψυχικό σχίσμα ανάμεσα σε πυρήνα & περιφέρεια τα οποία​​ οδηγούν το άτομο σε αποστασιοποίηση​​ από την Προσωπική του Δύναμη, τα θέλω του, τις​​ αυθεντικές επιλογές του, την Αυτο-Ευθύνη του, στην μείωση του επίπεδου της φόρτισής του & της συνειδητότητάς του και να καταπίπτει στην παθητικότητα.

 • Κατανόηση σε βάθος όλων των περιπτώσεων​​ των ποικιλόμορφων γλωσσικών αποκλίσεων​​ από την​​ Γλώσσα της Αυτο-Ευθύνης, της Αυτονομίας και του θέλω​​ που ο θεραπευόμενος χρησιμοποιεί ασυνείδητα προκειμένου να:

  • Αποστασιοποιείται από τη συμμετοχή του στο “Εδώ-και-Τώρα”​​ 

  • Αποφεύγει να αναλαμβάνει την ευθύνη της ζωής του και​​ 

  • Μειώνει το επίπεδο της φόρτισής του & της συνειδητότητάς του με αποτέλεσμα την Ασάφεια, την Γενικολογία και την παθητικότητα.

 • Η Γλώσσα της Αυτο-Ευθύνης και της Αυτονομίας στη Gestalt: Θεωρία και Μεθοδολογία

  • Ασκήσεις για την ανάπτυξη της​​ ικανότητας άμεσης αντίληψης των γλωσσικών αποκλίσεων​​ του θεραπευόμενου προκειμένου​​ 

  • Ο θεραπευτής​​ να προτείνει συγκεκριμένες​​ διορθωτικές γλωσσικές παρεμβάσεις​​ της Θεραπείας Gestalt για την αύξηση του επιπέδου φόρτισης της συνεδρίας και της αυτοεπίγνωσης του θεραπευόμενου μέσα από την προτροπή στον θεραπευόμενο να​​ δοκιμάσει συγκεκριμένες​​ αλλαγές στη δομή, την σύνταξη & το στυλ του λόγου​​ του. Αυτές οι​​ διορθωτικές γλωσσικές αλλαγές​​ λειτουργούν καταλυτικά​​ και​​ επαναφέρουν τον θεραπευόμενο στη δύναμη και αμεσότητα του​​ Εδώ-και-Τώρα” που ανελλιπώς προσπαθεί να αποφύγει.​​ 

 • 1-2 θεραπευτικές επιδείξεις της τεχνικής και συζήτηση​​ 

 • Άσκηση​​ των εκπαιδευόμενων​​ στην τεχνική​​ και συζήτηση

 

 

3η​​ Ενότητα  ​​ ​​​​ 

Η Τεχνική της “Άδειας Καρέ­κλας” για την εξωτερίκευση, αναπαράστασή και επεξεργασία του καταπιεσμένου ψυχικού υλικού

 

Η “θαυματουργή"​​ Τεχνική της​​ “Άδειας Καρέκλας”​​ (Open Seat) αποτελεί ένα αναπόσπαστο εργαλείο στη θεραπεία​​ Gestalt. Είναι ένα​​ εξαιρετικό​​ ψυχοθεραπευτικό εργαλείο που​​ απολαμβάνει την ευρεία αποδοχή​​ σχεδόν σε όλο το φάσμα των ψυχοθεραπευτικών μεθόδων​​ ανά την υφήλιο. Η Τεχνικής της Άδειας Καρέκλας​​ προσαρμόζεται εύκολα από τον ψυχοθεραπευτή​​ σε πληθώρα Θεραπευτικών Πεδίων για την αντιμετώπιση ποικίλων θεραπευτικών θεμάτων.

Πιο αναλυτικά τα περιεχόμενα της 3ης​​ Ενότητας είναι:

 

 • Η άρρηκτη σχέση​​ της Τεχνικής της “Άδειας Καρέκλας” (Open Seat) με την Γλώσσα της Αυτο-Ευθύνης και της Αυτονομίας και πως σε συνέργια ανεβαίνει ακαριαία το επίπεδο φόρτισής του θεραπευόμενου. Οι κακέκτυπες αντιγραφές της τεχνικής από άλλα προσεγγίσεις που αγνοούν αυτή την άρρηκτη σχέση αποχυμώνουν, απονευρώνουν και αποδυναμώνουν την​​ “θαυματουργή"​​ τεχνική της “Άδειας Καρέκλας”.

 • Περιγραφή​​ της Τεχνικής​​ και​​ η χρήση της για την εξωτερίκευση, την αναπαράστασή και την επεξεργασία του καταπιεσμένου ψυχικού υλικού, των ψυχικών συγκρούσεων και​​ των αυτοματοποιημένων εσωτερικών διαλόγων μέσω της εναπόθεσης τους σε άδειες καρέκλες ή μαξιλάρια.

 • Σημεία-κλειδιά για το​​ πότε κάνουμε αλλαγή ρόλων​​ (μετακίνηση ανάμεσα στις άδειες καρέκλες) στην τεχνική της Άδειας Καρέκλας. Πρακτικές συμβουλές για την​​ αύξηση της ψυχικής δυναμικής​​ και του επιπέδου φόρτισης της συνεδρίας.

 • Η Τεχνική της Άδειας Καρέκλας​​ ως εργαλείο για την​​ προσέγγιση,​​ επανασύνδεση &​​ ενσωμάτωση​​ του κατακερματισμένου ψυχικού υλικού μέσα από την εξωτερίκευσή και επεξεργασία του

 • Αναφορά​​ σε​​ ποικίλα​​ Θεραπευτικά Πεδία​​ εφαρμογής της τεχνικής​​ της Άδειας Καρέκλας:​​ 

  • Άτομα με τα οποία έχουμε Ανολοκλήρωτες υποθέσεις,​​ 

  • Προβολές,​​ 

  • Ψυχολογικές​​ Πολικότητες, Υπο-προσωπικότητες,​​ 

  • Προβληματική συμπεριφορά ή συνήθεια

  • Όνειρα,​​ 

  • Συμπτώματα,​​ 

  • Σωματικά μέρη, περιοχές, όργανα με ψυχοσωματική ένταση ή πρόβλημα,

  • Σύμβολα, συμβολισμοί,

  • Ιδέες, έννοιες, καταστάσεις, αντικείμενα ή οποιαδήποτε αναδυόμενη μορφή με​​ σημαίνων νόημα,

  • Κοινωνικοί οργανισμοί. οντότητες,

  • Ιδεατά πρόσωπα ή οντότητες

  • Εσωτερικό Παιδί κ.α.

 • Διαδικασία αποταύτισης/ απορολοποίησης των επιλεγμένων αντικειμένων στο τέλος της συνεδρίας

 • Προηγμένα στοιχεία​​ της​​ Τεχνικής της Άδειας Καρέκλας:​​ 

  • Η χρήση​​ της ως​​ προβολική τεχνική​​ για την κατανόηση των επιλεγόμενων αντικειμένων,

  • Η χωροταξική τοποθέτηση​​ των προβολικών αντικειμένων και​​ 

  • Η κατανόηση των​​ Σχεσιακών​​ Χωροταξικών Δυναμικών​​ μεταξύ​​ των προβολικών αντικειμένων

 • Η μετάβαση​​ από την​​ Τεχνική της​​ Άδειας Καρέκλας​​ στην​​ «Τεχνική του Άδειου Αντικειμένου»

 

Διδακτική Μεθοδολογία

 

Στο μάθημα αυτό, μέσα από τη χρήση παραδειγμάτων

οι εκπαιδευόμενοι θα κατανοήσουν ενδελεχώς τη θεωρία

ώστε να είναι σε θέση να την συνδέσουν με τη θεραπευτική πράξη

 

Το συγκεκριμένο​​ Εκπαιδευτικό Σεμινάριο βασίζεται στην αναλυτική και σε βάθος παρουσίαση της μεθοδολογίας. Διαρθρώθηκε βάση τους παρακάτω​​ 5 άξονες δόμησης της Διδακτικής Μεθοδολογίας​​ που διασφαλίζουν την απόκτηση όλης της απαραίτητης γνώσης και πρακτικής εμπειρίας:

 • Φάση Προετοιμασίας​​ με ατομική μελέτη εκπαιδευτικού υλικού πριν την παρακολούθηση

 • Εισηγήσεις μέσω​​ διαδραστικής πλατφόρμας​​ σύγχρονης τηλεκπαίδευσης

 • Ζωντανές θεραπευτικές Επιδείξεις​​ της θεωρίας & μεθοδολογίας που διδάχθηκε

 • Συζήτηση-ανάλυση

Clinical Practice Section​​ (προαιρετικό)​​ :​​ Εποπτευόμενη Κλινική Πρακτική των ασκήσεων, τεχνικών, θεραπευτικών διαδικασιών & της μεθοδολογίας που διδάχθηκαν στα προηγούμενα μέρη. Ολοκλήρωση με συζήτηση-ανάλυση.​​ Για​​ περισσότερες​​ πληροφορίες ​​ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ !!!!!

Όσοι εκπαιδευόμενοι το επιθυμούν, μπορούν να συμμετέχουν στην​​ Εποπτευόμενη Κλινική Εφαρμογή​​ των ασκήσεων, τεχνικών, θεραπευτικών διαδικασιών & της μεθοδολογίας που θα διδαχθούν, συμμετέχοντας σε κάποιο από τα​​ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ,

που​​ θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Για πληροφορίες για την Εποπτευόμενη Κλινική Εφαρμογή , ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Δέκτης

6936776333​​ info@unityenergetics.org​​ 

Share This Event!

Go to Top