ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ

Βιωματικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, με θέμα:
«Ψυχοθεραπεία Τραύματος & Βασικές Αρχές Σωματικά Επικεντρωμένης Ψυχοθεραπείας Gestalt»

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου
17:30 – 21:30/22:00

ΓΝΩΡΙΜΙΑ με τη μεθοδολογία της
ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ GESTALT
μια καινοτόμος ενοποίηση 3 ψυχοθεραπευτικών προσεγγίσεων
ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
με άμεσα θεραπευτικά αποτελέσματα
στα βαθύτερα στρώματα του ψυχικού τραύματος & της Ζωτικής Δύναμης για την ενοποίηση και ενδυνάμωση του ατόμου

Συμπληρώστε τη ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Τηλ: 6936 776333

ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ

σε μία εισαγωγικού επιπέδου επισκόπηση της θεωρίας και επιπρόσθετα σε μία βιωματική γνωριμία με τη διδασκόμενη μεθοδολογία (Σ.Ε.ΨΥ.G).

ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

ομαδικές ασκήσεις καθώς επίσης και
μία ατομική θεραπευτική επίδειξη.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ GESTALT (Σ.Ε.ΨΥ.G.) ;

Η Σ.Ε.ΨΥ.G. είναι μία νέα πρωτοπόρα ψυχοθεραπευτική προσέγγιση που ανήκει στον ευρύτερο χώρο της Ραϊχικής Σωματικής Ψυχοθεραπείας με τα δικά της διακριτά στοιχεία, τόσο στη θεωρία όσο και στη μεθοδολογία & τις τεχνικές και με εξαιρετικά αποτελέσματα στη θεραπεία του ατομικού και του προγονικού τραύματος.
Βασίζεται σε 3 ευρέως διαδεδομένες ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις με μεγάλη επιρροή, από τις οποίες με σεβασμό αντλεί γνώση (Ραϊχική Σωματική Ψυχοθεραπεία, κλασσική Θεραπεία Gestalt και Αναδρομική Ψυχοθεραπεία). Ωστόσο δεν είναι απλώς μία σύνθεση ή ένας συνδυασμός αυτών αλλά μία νέα ψυχοθεραπευτική προσέγγιση που: α) ενοποιεί τις γνώσεις τους υπό μία νέα οπτική (Unity Energetics), β) τις επεκτείνει θεωρητικά και γ) τις εμπλουτίζει με μεθοδολογική καινοτομία, με προηγμένα ψυχοθεραπευτικά εργαλεία & πρωτότυπες τεχνικές.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ
Ο Στάθης Λάζαρης είναι πτυχιούχος ψυχολογίας του πανεπιστημίου Brunel του Λονδίνου (1983), και Σωματικός Ψυχοθεραπευτής με εμπειρία 35 ετών. Έχει εξειδικευτεί στη Νεο-Ραϊχική μέθοδο Σωματικής Ψυχοθεραπείας Radix. Παράλληλα έχει εκπαιδευτεί σε Ινστιτούτα του Λονδίνου και της Γερμανίας σε πολλές προσεγγίσεις και μεθόδους Ανθρωπιστικής και Νεο-Ραϊχικής Ψυχοθεραπείας: Radix, BodymindTherapy, Bodynamic Therapy, Gestalt Therapy, Primal Intergration, Αλληλο-Συμβουλευτικήκ.α. (1981-1988) καθώς και στο Bodywork: Postural Intergration, Pulsing κ.α. (1982-1984).
Από το 1984 μέχρι σήμερα ασχολείται με εμψύχωση εντατικών μαραθώνιων προσωπικής ανάπτυξης και με διδασκαλία εκπαιδευτικών σεμιναρίων στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Αγγλία και την Αυστρία. Είναι συγγραφέας βιβλίων και άρθρων, εμπνευστής, δημιουργός και εκπαιδευτής της Ψυχο-Ενεργειακής Θεραπείας, του Ψυχο-Ενεργειακού BodyWork (από το 1986) και του Unity Energetics. Το 1986 ίδρυσε το “ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΕΟ-ΡΑΪΧΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ – ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ”, το οποίο ανέπτυξε πρωτοποριακή δράση και το 1992 ίδρυσε το Κέντρο προσωπικής ανάπτυξης “ΔΙΟΔΟΣ” που τα τελευταία χρόνια λειτουργεί ως Σχολή Επαγγελματικών Εκπαιδεύσεων.

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ
έως 10/9

ΕΝΑΡΞΗ
ΝΕΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ
Σεπτέμβριος 2021

Σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν την προσέγγιση Σ.Ε.ΨΥ.G. και στη συνέχεια να αποφασίσουν με ποιο τρόπο θα συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους, μπορούν να συμμετέχουν στην πρώτη 4ήμερη Βιωματική Επαγγελματική Εκπαίδευση που είναι η βάση της κύριας εκπαίδευσης στη Σωματικά Επικεντρωμένη Ψυχοθεραπεία Gestalt για όλα τα προσφερόμενα προγράμματα.

Προσφέρεται
4ΗΜΕΡΗ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (38 ωρών) με θέμα:
« Σωματικά Επικεντρωμένη Τεχνική της Άδειας Καρέκλας (Gestalt) »

σε ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ 90€
(Έκπτωση – 45%) για εγγραφές έως 10/9 !!!

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 4 Εκπαιδευτικές Ενότητες
+ 12ώρες Εποπτευόμενης Κλινικής Εφαρμογής των ασκήσεων, τεχνικών, θεραπευτικών διαδικασιών.

Κεντρικό θέμα της 4ημερης Εκπαίδευσης είναι η Τεχνική της ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ- Gestalt, εμπλουτισμένη με τεχνικές, ασκήσεις & έννοιες της Σωματικής Ραϊχικής Ψυχοθεραπείας, ώστε να έχετε πολύ περισσότερα, βαθύτερα & πιο άμεσα θεραπευτικά αποτελέσματα.
ΔΙΔΑΧΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ «ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΆΔΕΙΑΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ»

και μάθετε νέα λειτουργικά στοιχεία, πρωτότυπες τεχνικές και εφαρμογές, πολύ πιο προηγμένα από την κλασική διδασκαλία της, όπως:
• Οι Προβολικές ιδιότητες της & οι χρήσεις της • Οι Σχεσιακές Χωροταξικές Δυναμικές που αναδύονται • Η Σπλαχνική Βίωση Συναισθημάτων 
• Το Εσωτερικό Αναπνευστικό Κανάλι • Η απεριόριστη δύναμη & δυναμική του Σωματικά Επικεντρωμένου “Εδώ και Τώρα” και 
• πως μεγιστοποιείτε η βίωση του με την ενίσχυση του Προσωπικού Χώρου και την ενεργοποίηση της Σπλαχνικής Αναπνοής & της Πίσω Μυϊκής Αλυσίδας 
• Η μεγάλη λειτουργική δυναμική που προσδίδει στις αναδρομές και στις ψυχικές διεργασίες γενικότερα η βίωση του Σωματικά Επικεντρωμένου “Εδώ και Τώρα”,
 σε μία μοναδική σύνθεση Θεραπείας GESTALT & Σωματικής Ψυχοθεραπείας.


έως 10/9