1η- σωστη

 

στην​​ Θ Ε Σ Σ Α Λ Ο Ν Ι Κ Η​​ 

 

 

Αυτοτελές ​​ 4,5ωρο ​​​​ Θεραπευτικό Βιωματικό Σεμινάριο ​​ 

στην Ψυχοθεραπεία Σ.Ε.ΨΥ.G.  ​​​​ 

κατάλληλο και για επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας

 

 

 

ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ​​ 

ΜΕ​​ 

ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ​​ 

 

(Μια σύνθεση Σωματικής ​​ & ​​ Αναδρομικής ψυχοθεραπείας)​​ 

 

 

Δευτέρα  30 Σεπτεμβρίου​​ ΄24

17:30 – 21:30/22:30

 

 


με τον
 Στάθη ΛάζαρηB.Sc.

(Σωματικός Ψυχοθεραπευτής, BodyWorker, Συγγραφέας και Πτυχιούχος Ψυχολογίας) 

 

 Αγκαλιάζω το Εσωτερικό μου Παιδί

Τιμώ τα πολύτιμα και δυσεύρετα Δώρα του​​ 

και έτσι… Εκφράζω στην καθημερινότητα μου:

 ​​ ​​ ​​​​ την Εσωτερική μου Δύναμη

 ​​ ​​ ​​​​ την αστείρευτη Δημιουργικότητα μου

 ​​ ​​ ​​​​ την Αυθεντικότητά μου

 ​​ ​​ ​​​​ την εκστατική Χαρά μου

……​​ και τα πολλά άλλα Δώρα του

 

 

Πατήστε​​ ΕΔΩ​​ για να συμπληρώσετε τη Φόρμα Ενδιαφέροντος


 

 

Συνοπτικά​​ στόχοι​​ του σεμιναρίου είναι :

  • Η επανασύνδεση με την αδάμαστη, ενστικτώδη εσωτερική μας δύναμη

  • Να​​ ξεκλειδώσω την πόρτα του ασυνείδητου μου​​ με ένα λεπτεπίλεπτο τρόπο που εύκολα και αποτελεσματικά​​ προσπερνά τις αντιστάσεις

  • Να​​ ανακαλύψω το Εσωτερικό μου Παιδί​​ και να επανασυνδεθώ μαζί του

  • Να ενδυναμώσω την διαδικασία της​​ εσωτερικής μου συμφιλίωσης​​ που προάγει την​​ ενοποίηση του εαυτού

  • Να ενσωματώσω το αστείρευτο δυναμικό που διαθέτω στην καθημερινότητα μου

  • Να διαθέτω ένα τρόπο αποτελεσματικής ψυχικής πρώτης βοήθειας

  • η​​ απελευθέρωση​​ των απεριόριστων δυνατοτήτων​​ & του αστείρευτου δυναμικού που διαθέτω​​ και η ενσωμάτωση τους στην καθημερινότητα μου.

 

 

 

Περιγραφή Θεραπευτικών Διαδικασιών

 

Σας προσκαλώ να εξερευνήσουμε μαζί τις δημιουργικές αναμνήσεις της παιδικής μας ηλικίας που γέμιζαν το παιδί μέσα μας με χαρά, βαθιά πληρότητα και ένα αίσθημα εκστατικότατας.

Σε αυτό το θεραπευτικό βιωματικό σεμινάριο​​ θα​​ χρησιμοποιήσουμε​​ μια διευρυμένη σειρά τεχνικών, ασκήσεων & ομαδικών θεραπευτικών διαδικασιών​​ που με απλό τρόπο θα σας βοηθήσουν άμεσα & αποτελεσματικά να εργαστείτε για την επανασύνδεση με την πηγαία παιδική ενέργεια και δύναμη του Εσωτερικού Παιδιού σας.


Το  βιωματικό ψυχοθεραπευτικό σεμινάριο​​ περιλαμβάνει:

 

1.     Τη θεραπευτική διαδικασία “Κάλεσμα του Εσωτερικού Παιδιού”: Μέσω αυτής της πολύ δυνατής διαδικασίας οι συμμετέχοντες προσκαλούν το Εσωτερικό τους Παιδί και στη συνέχεια ενθαρρύνονται να “συνομιλήσουν” μαζί του και να επιτρέψουν στο Εσωτερικό Παιδί να εκφράσει τις ανάγκες του (οι οποίες συνήθως είναι αγνοημένες) και τα καταπιεσμένα του συναισθήματα.

2.     Το “Καλωσόρισμα του Εσωτερικού Παιδιού” είναι μία άλλη συμπληρωματική θεραπευτική διαδικασία που δρα καταλυτικά για την επανασύνδεση μας μαζί του και ενισχύει την προηγούμενη διαδικασία.​​ Οι συμμετέχοντες θα βιώσουν την εμπειρία του καλωσορίσματος στη ζωή με σκοπό​​ να “αναδομήσουν” διάφορες τραυματικές εμπειρίες​​ όπως απόρριψη, μη-αναγνώριση, ανεπαρκή​​ παρουσία.

3.     Δημιουργία 1ης “Σωματικής Άγκυρας”: Οι συμμετέχοντες καλούνται να αναγνωρίσουν με ποια περιοχή του σώματος τους συνδέεται το Εσωτερικό τους Παιδί και να δημιουργήσουν στη συνέχεια  μια “Σωματική Άγκυρα” που θα διευκολύνει την επανασύνδεση μαζί του όποτε το επιθυμούν.

4.     Περαιτέρω θεραπευτική επεξεργασία, στα πλαίσια της ομάδας, του συναισθηματικού “υλικού” που αναδύθηκε μέσω των παραπάνω διαδικασιών.

5.     Παρουσίαση διαφόρων χρήσιμων πρακτικών εφαρμογών στη καθημερινότητα της επανασύνδεσης μας με το Εσωτερικό μας Παιδί που καταφέραμε στο σεμινάριο.


Ένα χρήσιμο εργαλείο στη καθημερινή μας ζωή


 ​​ ​​ ​​​​ Ο απώτερος στόχος είναι οι συμμετέχοντες να μπορούν να χρησιμοποιούν στη καθημερινή τους ζωή για την προσωπική τους ανάπτυξη τις πρακτικές θεραπευτικές διαδικασίες που θα έχουν μάθει βιωματικά σε αυτό το εργαστήριο.​​ 

   Κάθε φορά που νοιώθετε ένα​​ αίσθημα αποξένωσης από τον εαυτό σας​​ ή ότι έχετε απομακρυνθεί από το κέντρο σας ή ότι δεν ξέρετε τι θέλετε ή ότι η ζωή σας φαίνεται μάταιη, πεζή και ανούσια θα μπορείτε να ανατρέξετε στη θεραπευτική διαδικασία που μάθατε, να ξανακαλέσετε το​​ Εσωτερικό σας Παιδί και να​​ επανασυνδεθείτε μαζί του γιατί αυτό είναι η έκφραση του Αληθινού μας Εαυτού.​​ 

   Κάθε φορά που δυσκολεύεστε να αποφασίσετε για ένα θέμα,​​ να κάνετε μια επιλογή​​ θα μπορούσατε εύκολα να ξανακαλέσετε το​​ Εσωτερικό σας Παιδί – που ουσιαστικά σημαίνει επανασύνδεση με τον Αληθινό σας Εαυτό -​​  να συζητήσετε μαζί του​​ και​​ να ρωτήσετε την συμβουλή του.

   Κάθε φορά που βιώνετε μια​​ εμπειρία που κάποιος σας πλήγωσε​​ (απόρριψη, εγκατάλειψη κ.α.) ή που μια κατάσταση σας​​ αναστατώνει, η επανασύνδεση με το​​ Εσωτερικό σας Παιδί αποτελεί ένα είδος πολύ​​ αποτελεσματικής ψυχικής πρώτης βοήθειας​​ για ανακούφιση, που μπορεί ο καθένας να προσφέρει άμεσα στον εαυτό του πριν επισκεφτεί ένα ειδικό.

 ​​ ​​ ​​​​ Επιπρόσθετα, η πράξη της επανασύνδεσης με το​​ Εσωτερικό σας Παιδί, αυτή καθαυτή, αποτελεί μια πρώτης τάξης εμπειρία αυτο-επικέντρωσης, όπου το άτομο δίνει στον εαυτό του τον απαιτούμενο χωρο και χρόνο για να “Υπάρχει με τον Εαυτό του” σε διαλογιστική κατάσταση. Αυτή η σημαντική εμπειρία από μόνη της είναι εξαιρετικά χρήσιμη για τον σύγχρονο άνθρωπο.

 

 ​​ ​​ ​​​​ Είναι σημαντικό επίσης να επισημάνουμε ότι κάθε φορά που επανασυνδέεστε με​​ το​​ Εσωτερικό σας Παιδί χτίζετε όλο και ισχυρότερη σχέση μαζί του και επομένως χτίζετε μία​​ ισχυρότερη σχέση με τον Πυρήνα του Είναι ή του Αληθινού μας Εαυτού​​ ο οποίος είναι και η​​ πηγή της Προσωπικής μας Δύναμης.​​ Ως αποτέλεσμα  η τακτική​​ επανασύνδεση με το​​ Εσωτερικό σας Παιδί σας καθιστά​​ ανθεκτικότερους​​ στις αυξημένες προκλήσεις της ζωής.

    Εν κατακλείδι, η εξοικείωση με αυτή τη θεραπευτική διαδικασία θα καταστήσει “το ΚΑΛΕΣΜΑ του Εσωτερικού Παιδιού και την ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ μαζί του”​​ ένα πολύτιμο εργαλείο αυτοεξέλιξης​​ που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε συχνά για την ίαση και τον εμπλουτισμό διαφόρων πτυχών της ζωής μας.

 

 

 

Επέτρεψε στο Εσωτερικό σου Παιδί

να επανέλθει στο προσκήνιο των τεκταινόμενων της ζωής σου...

...Εκεί που είναι η πραγματική του θέση​​ 

Λάβε τα πολύτιμα δώρα του!

 

 

 

Βιογραφικό ψυχοθεραπευτή

 

Ο Στάθης Λάζαρης είναι πτυχιούχος ψυχολογίας του πανεπιστημίου Brunel του Λονδίνου (1983), και Σωματικός Ψυχοθεραπευτής με εμπειρία 28 ετών. Έχει εξειδικευτεί στη Νεο-Ραϊχική μέθοδο Σωματικής Ψυχοθεραπείας Radix. Παράλληλα έχει εκπαιδευτεί σε Ινστιτούτα του Λονδίνου και της Γερμανίας σε πολλές προσεγγίσεις και μεθόδους Ανθρωπιστικής και Νεο-Ραϊχικής Ψυχοθεραπείας: Radix, Bodymind Therapy, Bodynamic Therapy, Gestalt Therapy, Primal Intergration, Αλληλο-Συμβουλευτική κ.α. (1981-1988) καθώς και στο Bodywork: Postural Intergration, Pulsing κ.α. (1982-1984).

 

   Από το 1984 μέχρι σήμερα ασχολείται με εμψύχωση εντατικών μαραθώνιων προσωπικής ανάπτυξης και με διδασκαλία εκπαιδευτικών σεμιναρίων στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Αγγλία και την Αυστρία. Είναι συγγραφέας βιβλίων και άρθρων, εμπνευστής, δημιουργός και εκπαιδευτής της Ψυχο-Ενεργειακής Θεραπείας, του Ψυχο-Ενεργειακού BodyWork (από το 1986) και του Unity Energetics. Το 1986 ίδρυσε το “ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΕΟ-ΡΑΪΧΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ”, το οποίο ανέπτυξε πρωτοποριακή δράση και το 1992 ίδρυσε το Κέντρο προσωπικής ανάπτυξης “ΔΙΟΔΟΣ” που τα τελευταία χρόνια λειτουργεί ως Σχολή Επαγγελματικών Εκπαιδεύσεων.

 

Κόστος συμμετοχής

 

Μονοήμερο Θεραπευτικό Σεμινάριο

 

Κανονική χρέωση

Με έγκαιρη εγγραφή

45 

Με εκπρόθεσμη εγγραφή

50 

  

 

Πατήστε ΕΔΩ για να συμπληρώσετε τη Φόρμα Ενδιαφέροντος

 

 

 

Αν θες…. Απάντησε με ειλικρίνεια

  • Πότε είχες επικοινωνία με το Εσωτερικό σου Παιδί για τελευταία φορά?

  • Σε τι μορφή και πώς εκδηλώνεται? Ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Εσωτερικού σου Παιδιού?

  • Πότε σου εκμυστηρεύτηκε ένα μυστικό του?

  • Τι είναι αυτό που ακόμα ονειρεύεται? Τι θα ήθελε το Εσωτερικό σου Παιδί από σένα σήμερα?

  • Ποιο ήταν το αγαπημένο του παιχνίδι και με ποιους τρόπους παίζεις τώρα εσύ?

  • Θα ήθελες να μάθεις ένα αποτελεσματικό και συνάμα απλό τρόπο για να επικοινωνείς με το Εσωτερικό σου Παιδί και να το γνωρίσεις καλύτερα?

  • Πόσα πράγματα θα άλλαζαν στη ζωή σου αν ήσουν τακτικά σε επαφή μαζί με το Εσωτερικό σου Παιδί και το άφηνες να σε οδηγήσει στις δύσκολες στιγμές;

  • Νοιώθεις να είσαι σε πραγματική επαφή με τον αληθινό σου εαυτό?

  • Θα ήθελες να μάθεις ένα είδος ψυχικής πρώτης βοήθειας, πολύ αποτελεσματικής και ανακουφιστικής για τις δύσκολες στιγμές της καθημερινότητας?

 

 

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ!

 

 

Πατήστε ΕΔΩ για να συμπληρώσετε τη Φόρμα Ενδιαφέροντος

 

 

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Unity ​​ Energetics ​​ Institute

 

 

International​​ Training​​ School

 

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ​​ &​​ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας​​ :

Τηλέφωνα  : ​​ 6906464184,​​ 6936 776333, 6908 511807, 210 9916096

 ​​ ​​ ​​​​ Viber call 0030 6908 511807

info@unityenergetics.org,​​ apolonos23@gmail.com

www.unityenergetics.org